Harta Serviciilor Sociale – Nevoi materiale protecție COVID-19

0

Citizen Next și Social Innovation Solutions lansează varianta beta a platformei Harta Serviciilor Sociale – Nevoi materiale protecție COVID-19

Începând cu 15 aprilie 2020, toți furnizorii acreditați de servicii sociale din România și toate serviciile sociale licențiate sunt disponibile pe https://beta.serviciisociale.ro/“>https://beta.serviciisociale.ro/, alături de centralizarea la nivelul fiecărui județ a necesarului de materiale de protecție împotriva pandemiei COVID-19 în centrele rezidențiale.

Harta Serviciilor Sociale este un proiect câștigător în competiția națională RO SMART în Țara lui Andrei inițiată de OMV Petrom.

Harta dinamică este disponibilă aici loredana.urzică@innovationsolutions.eu , iar pentru îmbunătățiri ale funcționalităților hărții vă puteți adresa direct echipei Citizen Next la contact@citizennext.ro .

Dezvoltarea softului hărții, disponibil și altor programatori care vor sa facă adaptări la adresa https://github.com/citizennext/hartaservicii/ , a fost finanțată prin competiția RO SMART în Țara lui Andrei, organizată de OMV Petrom.

Citizen Next
Este un startup civic tech cu misiunea de a contribui la noua generație de servicii publice cu ajutorul tehnologiei pentru a direcționa România spre o democrație digitală. Încă din 2016, cofondatorii lucrează alături de instituții publice și ONG-uri pentru a dezvolta aplicații și proiecte ce îmbunătățesc viața oamenilor. Misiunea lor înseamnă tehnologie pentru cetățeanul responsabil de mâine.
www.citizennext.ro

Social Innovation Solutions
Este o organizație dedicată generării, validării, accelerării și scalării ideilor cu impact pozitiv, cu o echipă cu competențe mixte de business, administrație publică, inovare socială și analiză a trendurilor de viitor. Lucrează cu companii, ONG-uri, instituții publice și rețele internaționale de practicieni, și cu comunități de inovatori din 20 de orașe din România, implicând anual peste 2000 de tineri în competiții de idei de inovare puse în practică: Social Impact Award și Future Makers. În perioada crizei toate eforturile organizației au fost dedicate spre asta, cu o competiție dedicată Covid cu premii de 10.000 de euro și transmisiuni live zilnice cu experți despre cum se schimbă lumea noastră , în domenii ca hrană, sănătate, educație, muncă, justiție, și ce avem de făcut.

https://www.socialinnovationsolutions.org/

Țara lui Andrei este platforma de responsabilitate socială a OMV Petrom prin intermediul căreia au fost implementate numeroase campanii de impact în comunitățile din România.
www.taraluiandrei.ro

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here